lauantai 2. maaliskuuta 2013

Nam.

Chorizopasta

paketti (280g) Saarioinen Grilliwurst Chorizo

3 siivua pekonia
1 (salotti)sipuli
1 tomaatti
2 valkosipulin kynttä 
8-10 pientä tuoretta herkkusientä
puolikas chili
puoli purkkia aurinkokuivattuja tomaatteja
noin 1/3 purkkia kapsiksia
turaus tomaattipyrettä
suolaa, pippuria, paprikajauhetta
loraus kermaa
(oliivi)öljyä

tuoretta basilikaa

puoli pussia Pirkka parhaat Giglio Pomodoro - pastaa

Aloitetaan laittamalla makkarat kuumalle pannulle öljyyn paistumaan, ja niiden paistuessa pilkotaan pieneksi pekoni, sipulit, tomaatit ja chili ja viipaloidaan herkkusienet. Kun makkarat on kypsiä, otetaan ne pois pannulta ja pilkotaan nekin. Tässä välissä pasta laitetaan kiehuvaan suolattuun veteen. Seuraavaksi pannulle heitetään pekoni ja chorizo ja paistellaan kunnes pekoni kypsyy. Sitten sipulit ja chili pannulle ja taas hetki sekotellaan kunnes sipulit pehmenee. Nyt sekaan laitetaan loput ainekset (paitsi kerma) ja annetaan hautua sen aikaa että pasta kypsyy. Valutetaan pasta ja lisätään sekin pannulle, kaadetaan perään haluttu määrä kermaa ja sekotellaan. Ihan lopuksi sekaan laitetaan hienonnettua basilikaa ja sitten eikun syömään.


Oli muuten niin namia ettei mittää järkee.

1 kommentti: